Søger du efter unikke og friske gaveideer til dine ølelskende venner? Vi her samlet en liste over nogle af de bedste øl gadgets, som du kan finde på markedet. Disse sjove og anderledes gadgets vil helt sikkert gøre dine ølnydende venner meget glade, når de får dem af dig!

Magnetiske øl gadgets

Du kan overveje at købe en smart, magnetisk ølflaskehænger til dine venner. Dette er en af de fedeste øl gadgets, som der findes, men som du også sjældent støder på. Denne magnetiske ølhænger ogiver dig mulighed for at spare plads i køleskabet ved blot at hænge øllene fra loftet. Du kan søge på Google for det bedste mærke af magnetisk flaskehængere, og du vil helt sikkert kunne finde dem på Amazon. Sørg blot for at du vælger den version af ølhængeren med super stærke magneter. Ølhængeren fås i pakker á to styk og hver magnetplade kan holde på 3 flasker øl, hængende fra toppen af køleskabet.

Et andet eksempel på en øl gadget som benytter sig af magnetisme er den magnetiske flaskeåbner. Du kan få denne flaskeåbner ved at følge linket. Denne sjove flaskeåbner er en simpel, morsom og elegant øl gadget, som enhver ølelsker burde have. Den er lavet af hårdt rustfrit stål, som holdes fast med en slank magnet, og den trækker enhver form for kapsel af. Denne fantastiske gadget vil få dig til at åbne flere flasker og nemmere end nogensinde før. Den placeres på døren af køleskabet, så den ikke er i fare for at blive væk. Derefter stikker du bare flasken i den, giver flasken et lille træk, og kapslen går af.

Ølskum, en maskine til ølbrygning og et kobberbæger

Dine venner vil måske have en ting, der gør deres drikkeoplevelse derhjemme både unik og sjov. Overvej derfor at give dem ølskum fra en ølskummer! Dette smarte apparat til ølskumning er designet af danske Norm Architects og kommer med et ubrydeligt beskyttelsesglas aftoppet af et stilfuldt kobberlåg. Ølskummeren har en slags batteridrevet piskeris, som hjælper dig med at producere det tætteste, blødeste skum af høj kvalitet inden for få sekunder. Dette hjælper dine øl til at tage sig endnu mere indbydende ud, når de serveres!

Brygning af deres egen øl er, hvad de fleste ølelskere ønsker sig. Så er det heldigt, at der er nogen som har opfundet en automatiserede håndbryggermaskine, som er let at bruge. På samme måde som kapselkaffemaskinen så bruger dette øludstyr præfabrikerede ingredienser, der er licenseret fra mere end 160 førende bryggerier over hele verden. Maskinen kan brygge omkring fem liter høj kvalitets og smagfuld øl inden for to timer. Dette er en gadget, som du bør give din ven, hvis du vil blive husket for evigt. Du kan endvidere imponere dine venner med dine gode råd til ølsmagning, når I sidder sammen og hygger.

Sidst, men ikke mindst, så kan du vise dine øl venner din taknemmelighed og værdsættelse med et af de populære håndbankede kobberkrus til øl. Kruset kan indeholde 1 hel liter af din yndlingsøl og holde det dejligt afkølet. Eftersom kruset er af kobber, så kan det holde en hel livstid, hvilket gør det til det perfekte gaveemne, hvis du er på udkig efter en unik øl gadget til at give.

Dine ølvenner vil sikkert huske dig for denne fede gadget resten af deres liv, hvis du giver dem en af ​​de ovennævnte ting. Disse unikke øl gadgets er ikke kun meget funktionelle, men kan også forbedre udseendet af dit køkken. Næste gang du tænker på, hvad du skal give dine venner, så kan du overveje en af de ovennævnte gadgets.