xx33

Hvis du har en hjemmeside, så kender du garanteret allerede WordPress. I dag er det estimeret, at cirka 30% af alle hjemmeside er WordPress hjemmesider – og det er der gode grunde til!

En af de gode grunde til at lave sin hjemmeside i WordPress, er de gode muligheder, man får inden for SEO. SEO handler om søgemaskineoptimering, det vil sige, at det handler om at optimere ens placering, når folk skal finde en i en søgemaskine – som oftest er Google. Det er derfor essentielt, at din hjemmeside er opsat i et program, der fusionerer godt med SEO.

WordPress SEO er anerkendt som det mest søgemaskinevenlige system. Det er det blandt andet, fordi WordPress har det bedste CMS (Content Management System), som er enormt fleksibelt, og som har sørget for at have sine SEO indstillingsmuligheder helt i top. En anden grund til, at WordPress og SEO fusionerer så godt, er fordi det tillader, at man kan bruge det praktiske plugin (en slags software man kan tilføje til et computerprogram) Yoast SEO.

Lær Yoast SEO at kende

Yoast SEO tilbyder dig både at lave læservenlige URL’s, samt redigere titel- og metabeskrivelser, hvilke er de, man ser, når man foretager sig en google-søgning – de er derfor vigtige for folks førstehåndsindtryk. Yoast SEO er programmeret perfekt til WordPress SEO, og det kan indstilles enormt brugervenligt for producenten, det vil sige dig, som skal opstille og organisere din hjemmeside i programmet. Man kan også bruge en mere avanceret udgave af Yoast SEO, men det bruges ofte af folk, som arbejder professionelt med søgemaskineoptimering.

Kort sagt, så giver WordPress SEO dig de bedste forudsætninger for et succesfuld SEO-forløb, som er en essentiel del af at være synlig på nettet.