xx33

Når vi transporterer os fra A til B tager vi ofte udgangspunkt i hvad der er hurtigst og billigst. Især er det den første faktor der spiller ind. Kan vi komme hurtigt et sted hen gør vi det fordi, at det gør, at vi sparer tid. Denne tid kan vi bruge på arbejdet til at arbejde mere og dermed tjene flere penge. Det er dog ofte en dårlig ting for klimaet. For den hurtigste vej er meget ofte ensbetydende med at være mere miljøskadende. Ofte er det i bilen vi ender når vi skal på arbejde. Med den kan vi helt selv styre hvor vi skal hen og vi kan nyde, at det pludseligt tager meget kort tid at tage på arbejde. Det er dog ikke det smarteste hvis man ønsker at tænke på miljøet. Er man bevidst om bæredygtighed og kloden kan man overveje andre måder at transportere sig på. 

Cykeltur

Få motion når du transporterer dig selv

En af de oplagte alternativer til bilen er selvfølgelig cyklen. Det er en god måde at transportere sig rundt på og meget ofte kan denne form for transport gøre, at vi slet og ret får den motion vi ellers ikke får. Hvis vi i forvejen synes, at vi bevæger os for lidt kan det være en oplagt måde at komme i form på. Det eneste man skal gøre er at købe en cykel og det behøver ikke at koste mange penge. Sælg din bil og køb en rigtig god cykel og du vil finde ud af, at du kan få rigtig meget for pengene. 

En bil er også dyrere at have løbende, hvilket en cykel ikke er. Hvis du lærer dig selv at lappe den når den punkterer så vil det være billigt at have den. En stramning af kæden og lidt olie i ny og næ kan også gøre underværker når du står og skal ordne den. Det kan du også selv lære og dermed behøver du ikke at betale for det. 

Kombiner flere transportmuligheder

Der er dem, der har meget langt til arbejde. For dem er det klart, at det ikke er nemt at tage cyklen hele vejen. Det er simpelthen for krævende og vil tage flere timer. Det er dog ikke en undskyldning for ikke at tage cyklen. Man kan nemlig meget ofte cykle til en station, hvor man kan tage toget. Man kan endda tage cyklen med således, at man kan cykle fra stationen hen på sin arbejdsplads. Hav dine biloplysninger klar når du sælger en bil da det gør processen nemmere.