xx33

Står du lige nu over for at skulle på en lækker ferie, og er du derfor allerede nu begyndt at pakke din kuffert og støve dit pas af? Så har det sikkert også strejfet dig, om du nu har husket det hele, og om der er noget, som du burde have investeret i, før du tager af sted. Hvis det er tilfældet, så kan det være, at du endnu ikke har opdaget de mange fordele, som der er ved et polaroidkamera i god kvalitet.

Glem ikke det på din ferie

Du har helt sikkert helt styr på alt det tøj, som du skal have med. Skal du på en ferie, hvor der er fokus på sol, strand og varme, er noget af det første, som du puttede ned i din kuffert sikkert dit badetøj, din solcreme og dine svømmefødder. Mens det nok nærmere var de praktiske sko, den lune sweater og vanddunken, hvis du skal på en adventure-ferie. Uanset hvilken ferie du skal på, er der dog nogle ting, som du ikke bør være foruden. Og det især når det kommer til et godt polaroidkamera, der kan være med til at forevige de mange spændende øjeblikke, som du snart kommer til at opleve.

Polaroid

Lad andre få del i glæden

Det er nemlig ikke altid nok blot at have sine minder med sig hjem, når man har været på en rejse. Og med tiden vil de også miste sin essens, og man vil glemme de storslåede øjeblikke, som man ellers så ihærdigt forsøger at vedligeholde. Alligevel er det ikke let, og derfor er det næsten umuligt at rejse uden et kamera. Et sådan kan hjælpe en med at huske på alle de gode ting, som man har oplevet lige såvel, som det via billeder kan lade andre se nogle af de ting, som man har oplevet på sin ferie. Andre kan dermed også få del i glæden, og på den måde kan der skabes masser af samtale.

Vær altid opdateret

Men faktisk bør det ikke blot være et hvilket som helst kamera, man tager med sig på sin rejse. Og derfor bør du tage et kig på et polaroidkamera og også gerne den bedste model, Polaroid Socialmatic. Dette kamera kombinerer de digitale polaroidfotos med et socialtmedie-aspekt, idet du let kan dele dine friske billeder på medier såsom Instagram, Twitter og Facebook via direkte uploads.

Du får også de printede billeder

På den måde giver du dine venner, familie og bekendte mulighed for at følge med i det, som du oplever lige nu og her. Derudover får du også billederne med dig hjem, som udskrives på papir i størrelsen 2×3” på under 60 sekunder. Er du en kræsen fotograf har du endda mulighed for at tilføje tekst og grafik på dine billeder, inden de udskrives. Og derfor kan du med lethed tilføje en lille kommentar eller noget sjovt til dit billede, som er med til at huske dig på den givne oplevelse. Det må da være det ultimative rejselegetøj, og derfor bør du altid have det med i din kuffert, når du rejser – lige meget hvor du tager hen.