xx33

I Danmark er det jo en meget stor del af kulturen, at man drikker hele tiden og der skal altid findes på nye måder, hvorpå man kan blive rigtig fuld på. Det er både med forskellige lege, spil og alternative måder, hvor man skal drikke, hvis der sker noget bestemt. Det er netop også det, som er formålet med vandfald. Det er et spil, som går under kategorien af drukspil og det er endda et af de mest udbredte drukspil med kort i hele Danmark. Så hvis man ikke har prøvet det endnu, så er det i hvert fald meget oplagt, at man giver et en ærlig chance. Det kræver ikke særlig meget.

Kravene for vandfald

Hvis man så gerne vil prøve sig med dette drukspil, så er det også meget vigtigt, at man holder sig godt ind til reglerne. Hvis man ikke har helt styr på, hvordan det hele fungerer, så er det nok ikke en god idé, hvis man spiller. Så kan der opstå mange misforståelser omkring, hvem der skal drikke og hvem der ikke skal drikke. Det er dog vigtigt, at man i hvert fald starter ud med et kortspil. Det er nemlig hovedelementet i hele legen, så hvis man ikke har et helt kortspil, så er det nok ikke lige vandfald, som man skal til at lege. Dog har langt de fleste et kortspil liggende. Derudover skal man have en ølflaske, der er placeret på bordet. Til sidst er det meget vigtigt, at der skal være nok alkohol, så man kan få sig en ordentlig fest.

Reglerne for vandfald

Hvis man ikke kan reglerne til drukspillet vandfald, så er det i hvert fald her, hvor man bør slå ørene ud og høre godt efter. Det er nemlig alt sammen bygget op omkring de forskellige kort, der er i selveste kortspillet, som man skal huske. Alle de forskellige kort har nemlig en helt bestemt betydning, så man skal gøre en bestemt handling ud fra det kort, som man har trukket. Så hvis man trækker 2-5 sorte kort, så skal man drikke det antal slurke, som tallet angiver på kortet. Hvis man trækker nummer 9, så er man i stand til at lave en ny regel. Hvis man trækker en konge, så må man sætte kortet i panden og bestemme over de andre. Hvis man får en 10’er, så skal man drikke som et vandfald, hvor alle skal drikke på række. Der er reglerne for hvert et kort, der er med i et kortspil.

En god leg til en god fest

Det er helt generelt en speciel leg, der helt klart bærer præg af det, at man kommer til at drikke som et vandfald – det er netop også derfor, man har valgt at navngive legen sådan. Den første starter nemlig med at drikke og man må kun stoppe, når personen før en stopper med at drikke. Så det kan godt blive en anelse hårdt for den person, der er allersidst i rækken. Det er dog vigtigt, at man stadig husker at tage hensyn til de andre. Det skal ikke være sådan, at det er en drukleg, der ender med at halvdelen føler sig utilpas, når de leger den.