xx33

Det er noget ganske særligt at rejse med en baby. Tempoet er et helt andet, når man rejser med et lille barn, og du møder folk på en særlig måde med en baby på armen. Hvem kan modstå et smil fra sådan en lille størrelse? Inden du rejser, er det en god ide at researche, så hele familien får en god oplevelse på turen. Hvor må du amme? Hvor kan du få god babymad? Hvor sidder du bedst i flyet med et lille barn? Hvordan er kulturen med små børn? Det er en god investering at planlægge sin ferie – især når det kan være spændende nok allerede at rejse med små børn.

glad baby

Vigtigst af alt er søvnen

Også på rejser er god søvn til baby og forældre vigtigt, og en af måderne er med en weekendseng, så du altid er sikker på, at den lille ligger trygt og godt i en velkendt duft. Derfor er din babys rejseseng essentiel. Selvom mange hoteller tilbyder babysenge på værelserne, så er det rarest for en nybagt forælder at sikre sig, at kvaliteten er i top ved at medbringe sin egen weekendseng. De findes i mange varianter, så du kan finde en, der passer præcis til dine og din babys behov.

De fleste weekendsenge har samme konstruktion som et telt. På den måde er den let af rejse med, da sengen kan foldes sammen, når den ikke er i brug. Desuden kan sengen ikke kun bruges om natten – skal I på solferie, kan det være smart at investere i en seng med UV-beskyttende stof, så baby kan ligge sikkert på stranden i skygge for solen og med god ventilation.

Er det mest flyrejsen, du er bekymret for? Så kan du overveje en oppustelig rejsestol til den lille, som nemt kan pakkes ned igen, når flyveturen er ovre. Mulighederne er mange, og det kan betale sig at sætte sig ind i de forskellige typer af weekendsenge – din baby vil takke dig. For selvom det kunne være fristende at anvende liften fra barnevognen om natten, er det vigtigt at huske, at langt de fleste lifte ikke er godkendt som helnatssenge. Sengenes kvalitet afspejles i prisen, så rejser I meget, kan det være en god ide at investere i en solid weekendseng til jeres babys søvn på farten. Det er jo almen viden, at jo bedre baby sover, jo bedre sover forældrene.

For gode anbefalinger indenfor weekendsenge til babyer, kan du læse mere her.