xx33

På mange måder kan det den dag i dag virke meget gammeldags, at man stadig kan lave fysiske ting med reklamer på. Det virker mærkeligt, at vi selv efter internettets fremkomst går meget op i at lave de helt rigtige reklameartikler for at påvirke folk til at købe vores produkter. Ikke desto mindre er det dog sandheden. For der er rigtig mange firmaer og virksomheder der stadig bruger mange penge på diverse reklameartikler. Disse penge indgår i deres store budget der har med markedsføring at gøre. Dermed kan man være sikker på, at der altid er nogle ekstra penge til nogle kuglepenne, poser eller paraplyer. I stigende grad er folk dog blevet kreative med reklameartikler. En måde, hvorpå man kan se, at reklameartikler godt kan være moderne er når man ser de mange USB-stik, som folk har. Her kan man have et logo på.  

Shoppingposer

Som reklameperson bør du tænke på artikler

Er du lige blevet ansat et sted, hvor du skal stå for reklame og markedsføring har du en stor opgave for dig der er nemlig flere og flere der begynder at konkurrere om forbrugernes gunst og derfor skal der mere og mere til for at fange deres opmærksomhed. Noget man dog helt sikkert kan gøre er, at man kan lave nogle reklameartikler. Det gør, at folk får en visuel bevidsthed om en. Selvom alle godt kender de tricks der findes, bliver alle alligevel påvirket på den måde og det kan du bruge til din fordel.

At få en stilling hos for eksempel Aalborg Storcenter kan gøre, at du skal tænke ud af boksen når det kommer til reklameartikler. De har måske prøvet mange forskellige ting så hele landet skal kende dem, men forgæves. Hvis du begynder at finde på at lave en masse reklameartikler med Aalborg Storcenters navn på kan det være, at du gør noget godt. Her kan det især være bolcher, som du kan gøre det med. Folk er vilde med søde sager og derfor er det en oplagt ide at du kan have bolcher med logo på.

Pakkegaver

Frem sundhed ved hjælp af reklameartikler

Det er ikke kun hvis du arbejder et sted som Aalborg Storcenter, at det er en god ide at tænke på reklameartikler. Hvis du arbejder i en non profit-forening kan det også sagtens være, at du bør tænke på disse ting. Når det kommer til sundhed er der rigtig mange ting du kan lave for at gøre opmærksom på din forening. Du kan blandt andet lave en lille stressbold. Det er en konkret ting, som folk kan bruge når de sidder og bliver lidt stressede. Den kan de sidde og holde om hvis de føler, at de har lidt for meget om ørerne.