xx33

Rigtig mange mennesker oplever i deres liv hvordan de pludseligt bliver inviteret til mange forskellige begivenheder. Det sker meget ofte når man begynder at komme i sine 20’ere hvor folk begynder at blive gift. Det er nemlig meget ofte i forbindelse med en polterabend, at man får prøvet forskellige ting af. Det er i forbindelse med en polterabend, at man prøver mange ting man ellers ikke lige prøver normalt. Det er en skam. For folk nyder denne form for begivenheder rigtig meget. Og der er ingen der siger, at man ikke kan holde lignende begivenheder selvom der ikke er nogen der skal giftes. Det er noget du kan begynde at indføre.

Biltur

Indføre en halvårlig begivenhed

Er I en god og sammentømret vennegruppe kan I overveje at aftale at lave noget hvert halve år. I kan aftale det på en måde således, at I skiftes til at planlægge en begivenhed så godt som I kan. Det kan være med til at gøre, at det ikke altid er én der skal stå for det. I forhold til at planlægge hvilken dag det er kan I sige, at det altid er den samme dag. Det kan for eksempel være, at I planlægger, at det skal være den første fredag i december og den første fredag i juni. På den måde kan I være sikre på, at folk altid kan komme. 

Det gør det nemmere at planlægge da man på den måde altid kan være sikker på, at man ved hvornår det er. Så kan man reservere hele dagen og måske også næste dag. Det er en god ide da man kunne forestille sig, at der kommer til at blive drukket noget alkohol på den festlige dag. Af den grund er det en god ide at holde hele weekenden fri for andre planer. 

Palme på ø

En begivenhed kan være omfattende

Hvis mans som én person får ansvaret for hele dagen kan man med fordel sørge for, at man skal lave forskellige ting. Noget som er vigtigt er, at alle er enige om hvor mange penge man bruger på den pågældende begivenhed. For skal man fylde en hel dag ud er det ekstra vigtigt, at man sørger for at der er penge nok. Lån penge til eventet hvis ikke du har nok. Dem kan du forhåbentligt snart betale tilbage så der ikke kommer for mange renter på. Det er vigtigt da det er med til at gøre, at man kommer til at betale for meget tilbage i forhold til hvor meget man har lånt.