xx33

Du er måske blevet fortalt gang og gang igen, at sådan nogle sms lån og ting i den dur ikke er noget man skal begynde at rode sig ud i. Det kan da for nogen også være en fin løsning ikke at bruge dem, men der er bare situationer i ny og næ, hvor den bedste løsning faktisk er, at man f.eks. tager et sms-lån eller det der ligner. Det skyldes, at der er nogle helt unikke fordele ved denne type lån, som man bare ikke finder andre steder og det er især, når man taler om hastighed og hvor tilgængeligt det er, at denne type lån scorer højt. Hvis du f.eks. står og akut mangler penge, så er banken en ringe hjælp. Derfor kan man i mange tilfælde med fordel bruge et sms-lån, hvor kravene er en del lavere og det på mange punkter bare er nemmere at arbejde med.

Derfor er et sms-lån smart

Det er ikke nogen hemmelighed, at hvis man tager et kviklån eller en lån af den type, så er det ikke det billigste lån du finder. Det ved de fleste og det er en accepteret del af prisen. Der hvor den her slags lån pludselig bliver meget relevante er, hvis du står i en akut situation. Forestil dig du skal til eksamen om 3 dage. Du er godt i gang med at læse op og lave en masse opgaver på computeren – og så brænder den sammen. Alle dine noter, opgaver og alt dit arbejde er på computeren og du kan ikke længere forberede dig. Så skal det altså gå ekstraordinært hurtigt, hvis man skal nå at have fat i en ny computer og få skrevet sig nogle gode noter og få forberedt sig ordentligt. Pengene til den computer kan man lynhurtigt få ved bare at sende en sms og så er pengene på kontoen kort tid efter og du kan stå med en ny computer. Eksamen går godt og du har en ny computer.

Hvad er kravene?

Når det nu lyder så godt med disse lån, så er der selvfølgelig også nogle krav. Det er ikke bare alle der kan tage disse lån, men de fleste kan. Du skal selvfølgelig være registreret som en god betaler for dem der låner pengene skal have en form for garant for, at de også får deres penge igen. Derudover er der små formelle krav såsom at man skal være myndig, men det kommer helt naturligt.

Denne slags lån skiller sig dog ud ved, at de som regel koster lidt mere – så hvad er det man skal kigge på? I Danmark er det ved lov bestemt, at ÅOP skal være oplyst. Det står for årlige omkostninger i procent og skal inkludere alle omkostningerne ved at låne pengene. På den måde bliver man ikke løbet om hjørner med og man skriver altså ikke under på noget, som er meget dyrere i virkeligheden. Så kan man føle sig sikker.